Despre ECO GRUP

Povestea noastra de succes

ECO GRUP este o companie românească specializată în furnizarea de sisteme fotovoltaice de înaltă calitate pentru consumatori casnici și companii. Compania este activă din anul 1992 și are o vastă experiență în proiectarea, fabricarea și instalarea sistemelor fotovoltaice, fiind una dintre cele mai de încredere firme din domeniu.

Ce ne propunem?

Misiunea&Viziunea Eco Grup

Principala misiune a ECO GRUP este de a ajuta clienții să treacă la energia solară, ceea ce va ajuta la reducerea costurilor lor cu energia electrică, în timp ce protejează mediul. Compania se concentrează pe dezvoltarea de sisteme fotovoltaice inovatoare, care să ofere o soluție la îndemână pentru a face trecerea la energia solară mai accesibilă și mai ușoară pentru toți.

MAGAZIN
ECO GRUP oferă o gamă largă de produse și servicii de energie solară, inclusiv panouri solare fotovoltaice, invertor solar, baterii solare, încărcătoare solare și multe altele. Aceste produse sunt disponibile pentru toți clienții, indiferent de dimensiunea proiectului. Compania oferă, de asemenea, servicii de proiectare, instalare, mentenanță și reparații pentru toate produsele și sistemele pe care le furnizează.

- VALER DARIE - ADMINISTRATOR

Cos

Cosul este Gol

Inapoi la Magazin